Specijalnosti

Nazad

Kardiologija

POZOVITE NAŠE LEKARE I ZAKAŽITE PREGLED 011 40 40 100

Statistički podaci, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, svedoče da se, usled negativnih uticaja društveno relevantnih faktora, poput vrste okruženja, načina života, načina ishrane, redovnog unosa tečnosti, fizičke (ne)aktivnosti, stepena izloženosti stresu, javlja sve veći broj obolelih od karidovaskularnih oboljenja.

Celokupan tekst

Pedijatrija

POZOVITE NAŠE LEKARE I ZAKAŽITE PREGLED U NAŠIM DOMOVIMA ZDRAVLJA U BEOGRADU NA BROJ 011 40 40 100 ILI U NOVOM SADU U DOMU ZDRAVLJA MEDIGROUP DR CVJETKOVIĆ NA BROJ 021 40 40 10

Naši lekari u call centru su za Vas dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini.

Posebnu pažnju posvećujemo najmlađim pacijentima. Izaberite svog pedijatra, u jednom od 6 MediGroup domova zdravlja u Beogradu i dozvolite nam da sa posebnom pažnjom brinemo o zdravlju Vašeg deteta, od najranijeg detinjstva. Naš cilj je da naši mali pacijenti izrastu u zdrave odrasle ljude.

Zakažite pregled pedijatra u vama najbližem MediGroup domu zdravlja I obavite sve potrebne analize, pouzdano i bez čekanja. 

 

Celokupan tekst

Stomatologija

POZOVITE 011 40 40 100 I ZAKAŽITE SVOJ STOMATOLOŠKI PREGLED

MediGroup tim iskusnih stomatologa svojom stručnošću i pristupom pacijentima učiniće da svi stomatološki zahvati prođu sa što manje tegoba po pacijenta.

Celokupan tekst