O MediGroup Domovima zdravlja

Nazad

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu, u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26.

 

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana je prva ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji u čijem sklopu se nalazi i dijagnostički centar, u kome korisnici imaju na raspolaganju svu potrebnu dijagnostiku: magnetnu rezonancu, skener, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku.

Celokupan tekst

Dom zdravlja Medigroup dr Cvjetković

MediGroup Dom zdravlja dr Cvjetković je dom zdravlja sa dugom tradicijom u privatnom zdravstvu i prvi privatni Dom zdravlja na teritoriji Vojvodine.

Odlikuje ga, pored stalne posvećenosti pacijentima, i mogućnost izbora pregleda kod lekara svih specijalnosti, kao i angažovanost mnogih eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti medicine.

Celokupan tekst

Magnetna rezonanca Dom zdravlja Cara Dušana Novi Sad

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu, u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26.

 

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana je prva ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji u čijem sklopu se nalazi i dijagnostički centar, u kome korisnici imaju na raspolaganju svu potrebnu dijagnostiku: magnetnu rezonancu, skener, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku.

BEZ LISTE ČEKANJA, BRZO ZAKAZIVANJE PREGLEDA - POZOVITE 021 40 40 10

Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana poseduje najsavremeniji aparat magnetne rezonance proizvođača Simens jačine 1,5 T.

Korisnicima je na raspolaganju tim stručnjaka radiologa: Prof dr Đorđije Šaranović, dr Stevan Iđuški, dr Nikola Boban, dr Jelena Vuksić, dr Jelena Pilipović Grubor, dr Ivan Turkalj.

 

Celokupan tekst

Rentgen dijagnostika - Medigroup Cara Dušana Novi Sad

Doma zdravlja MediGroup Cara Dušana nalazi se u Novom Sadu, u Adamovićevom naselju, na adresi Cara Dušana 26. Dom zdravlja MediGroup Cara Dušana poseduje savremni rentgen aparat koji prilikom snimanja koristi veoma niske doze zračenja praktično neškodljive za ljudsko telo, bez gubitka kvaliteta i preciznosti nalaza.

Celokupan tekst