MediGroup Vesti

Nazad

Novi MediGroup Dom zdravlja u Beogradu

U želji da svoje usluge učini dostupnim ­­što većem broju građana, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup, je na još jednoj lokaciji u Beogradu, na Dorćolu, otvorio Dom zdravlja. Time je našim sugrađanima omogućio pristup najkvalitetnijoj usluzi iz domena primarne zdravstvene zaštite. Novi MediGroup Dom zdravlja se nalazi u srcu Dorćola, na adresi Cara Dušana 58. Sa velikim brojem specijalnosti u svom sastavu ima apoteku, laboratoriju i RTG kabinet. Sve ordinacije opremljene su dijagnostičkom i drugom vrhunskom opremom, uz stručan i posvećen tim.

Celokupan tekst

SAOPŠTENJE UPRAVE MEDIGROUP

MediGroup, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u zdravstvu sa zadovoljstvom saopštava da je potpisala ugovor kojim počinje proces pristupanja Doma Zdravlja „Dr Cvjetković“ u Novom Sadu MediGroup-i.

Celokupan tekst

Dom zdravlja Dr Ristić - nova lokacija

Obaveštavamo vas da Medigroup Dom zdravlja Dr Ristić od 12. novembra možete posetiti i na još jednoj lokaciji, u Pariske komune 26 gde do kraja novembra možete ostvariti 50% popusta na sve preglede osim na usluge laboratorije, terenske službe i medicine rada.

Celokupan tekst

Novi Medigroup Dom zdravlja u Beogradu

Čast nam je da Vas obavestimo da je Medigroup Dom zdravlja Bulevar otvorio svoja vrata 26. marta 2015. godine.

Dom zdravlja Bulevar je najveći privatni dom zdravlja sa ove strane reke Save i Dunava. Svi stanovnici grada i bliže okoline su pozvani da nas posete i uvere se u visok evropski standard kojim smo se rukovodili kada smo stvarali ovu instituciju.

Celokupan tekst

Zdravstvena platforma Medigroup

MEDIGROUP zdravstvena platforma je nastala udruživanjem iskustva, profesionalizma i stručnosti četiri zdravstvene ustanove sa više decenijskom tradicijom - Dom zdravlja "Dr Ristić" Novi Beograd, Dom zdravlja "Jedro" Novi Beograd i "Specijalna ginekološka bolnica Jevremova sa porodilištem".

Celokupan tekst

Miloš Klinika

MEDIGROUP zdravstvena platforma postala je bogatija za još jednu ustanovu članicu - Miloš kliniku, specijalnu bolnicu za oftalmologiju sa centrom za refraktivnu hirurgiju.

Celokupan tekst