MediGroup Vesti

Nazad

MEDIGROUP MEDICINSKO OBEZBEĐENJE AERODROMA NIKOLA TESLA

Privatni zdravstveni sistem MediGroup svim putnicima Aerodroma Nikola Tesla obezbeđuje medicinsku negu u slučaju potrebe za hitnim intervencijama, prihvatom bolesnika i putnika. MediGroup ambulanta opremljena je najsavremenijom medicinskom opremom u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima.

Celokupan tekst

MediGroup podržao Beogradski maraton

Beograd, 19. april 2018 – Na konferenciji za medije održanoj u Skupštini grada, a uoči predstojećeg Beogradskog maratona, još jednom je istaknuta važnost saradnje Beogradskog maratona sa najvećim privatnim zdravstvenim sistemom u Srbiji, MediGroup-om, koji je i ove godine tradicionalno pružio podršku u promociji zdravlja i zdravih životnih navika.

Celokupan tekst

Prof. dr Rađen Goran, Medicinski direktor BG Maratona: Neophodne medicinske pripreme pre učešća na maratonu

U susret  Beogradskom maratonu, koji će se održati u subotu, 21. aprila, tradicionalno smo za sve zainteresovane učesnike maratona pripremili specijalni paket usluga „Čekiraj se“.

Maraton je izuzetno zahtevna sportska disciplina – koji su to specifični pregledi koji se moraju obaviti pre samog maratona i koliko je trčanje delotvorno za organizam? Sagovornik na ovu temu je prof. dr Goran Rađen, načelnik internog odeljenja Opšte bolnice MediGroup i medicinski direktor BG Maratona.

Celokupan tekst

Novi MediGroup Dom zdravlja u Beogradu

U želji da svoje usluge učini dostupnim ­­što većem broju građana, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup, je na još jednoj lokaciji u Beogradu, na Dorćolu, otvorio Dom zdravlja. Time je našim sugrađanima omogućio pristup najkvalitetnijoj usluzi iz domena primarne zdravstvene zaštite. Novi MediGroup Dom zdravlja se nalazi u srcu Dorćola, na adresi Cara Dušana 58. Sa velikim brojem specijalnosti u svom sastavu ima apoteku, laboratoriju i RTG kabinet. Sve ordinacije opremljene su dijagnostičkom i drugom vrhunskom opremom, uz stručan i posvećen tim.

Celokupan tekst

SAOPŠTENJE UPRAVE MEDIGROUP

MediGroup, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u zdravstvu sa zadovoljstvom saopštava da je potpisala ugovor kojim počinje proces pristupanja Doma Zdravlja „Dr Cvjetković“ u Novom Sadu MediGroup-i.

Celokupan tekst

Dom zdravlja Dr Ristić - nova lokacija

Obaveštavamo vas da Medigroup Dom zdravlja Dr Ristić od 12. novembra možete posetiti i na još jednoj lokaciji, u Pariske komune 26 gde do kraja novembra možete ostvariti 50% popusta na sve preglede osim na usluge laboratorije, terenske službe i medicine rada.

Celokupan tekst