Osnovne informacije

Nazad

Sistematski pregled za firme opsta bolnica medigroupKontaktirajte nas ovde ili pošaljite e-mail na firme@medigroup.rs

Samo zdravi zaposleni čine zdravu kompaniju. MediGroup kao najveći privatni zdravstveni sistem u regionu veoma dobro prepoznaje važnost koju očuvanje i unapređenje zdravlja vaših zaposlenih i njihovih porodica može imati na njihovu sigurnost i bezbrižnost, a samim tim i na pozitivne efekte poslovanja svake kompanije. Pružajući nam priliku da konstantno unapređujemo zdravlje vaših zaposlenih, omogućavate i Vašoj kompaniji sigurnije i uspešnije poslovanje, a zdravi i zadovoljni zaposleni nesumnjivo čine snažnu kompetitivnu prednost na današnjem sve zahtevnijem i neizvesnijem tržištu.

Više od decenije radimo zajedno sa kompanijama na očuvanju i unapređenju zdravlja zaposlenih. Na tom putu poverenje nam je poklonio veliki broj malih, srednjih, velikih preduzeća, kao i internacionalnih kompanija svih industrija.

Jedan isti pristup svima nije naš način. Svaka organizacija je posebna i drugačija na svoj način. Svakome posvećujemo posebnu pažnju i brižljivo pristupamo kreiranju usluga. Ovakav pristup je po pravilu kompleksan i zahtevan, ali danas, sa osam domova zdravlja, jednom opštom bolnicom, tri specijalne bolnice, na teritorijama Beograda i Novog Sada sa zadovoljstvom izlazimo u susret svim zahtevima pomerajući granice standarda zdravstvene nege i preventive na zadovljstvo Vas i Vaših zaposlenih.

MediGroup zdravstveni sistem posluje prema najvišim svetskim standardima trenutno dostuipnim u zdravstvenoj industriji.

Možemo Vam izaći u susret sa nekim od dole navednih usluga:

SISTEMATSKI PREGLEDI

PAKET ZDRAVLJA

MEDICINA RADA

RADIONICE

Pozovite call centar da vas poveže sa našom službom za odnose sa kompanijama ili pošaljite upit i kontaktiraćemo vas u najkraćem roku. Kontaktirajte nas ovde!

Kliknite ovde da vidite usluge medicina rada

Za više informacija o lekarskim uverenjima, pogledajte neke od sledećih usluga:

 

Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite e-mail na firme@medigroup.rs