Opremljenost

Nazad

Dom zdravlja Dr Ristić

U sastavu Doma zdravlja "Dr Ristić" se, uz laboratoriju, rentgen kabinet i kabinet fizikalne medicine i terapije nalazi i 25 ordinacija u kojima usluge specijalističkih pregleda uz pomoć dijagnostičkih aparata najnovije generacije pruža naše medicinsko osoblje.
U svom stalnom timu Dom zdravlja "Dr Ristić" ima 179  zaposlenih od tog 77  lekara, i 102 medicinska, laboratorijska i radiološka tehničara, fizioterapeuta i pomoćnog osoblja.

Pregledi se  zakazuju putem telefona Call Centra  011 2693 287, ili lično, u prostorijama Doma zdravlja "Dr Ristić"

  • Opšta bolnica MEDIGROUP nalazi se u ulici Milutina Milankovića br. 3 na Novom Beogradu u objektu koji je urađen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji se prostire se na 6000 m2.
  • Dom zdravlja "Jedro" nalazi se u ulici Jurija Gagarina 14 i prostire se na 1550 m2.
  • Dom zdravlja "Dr Ristić" nalazi se u ulici Narodnih Heroja 38 na Novom Beogradu i prostire se na 1200 m2 kao i u ulici Visoka 16 na Banovom Brdu gde se prostire na 280 m2.
  • Dom zdravlja "Bulevar" nalazi se u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 294 u Beogradu i prostire se na 800 m2.
  • "Specijalna ginekološka bolnica sa porodilištem Jevremova" nalazi se u ulici Gospodar Jovanova 51 na Dorćolu u Beogradu.
  • "Miloš Klinika" nalazi se na dve lokacije : u ulici Radoslava Grujića 25 i u ulici Bulevar oslobodjenja 189 u Beogradu iznad Autokomande.

Sinergijom ustanova članica MEDIGROUP platforme naš tim čini više od 250 stalno zaposlenih doktora koji uz doktore konsultante i gostujuće doktore iz inostranstva predstavljaju tim od preko 700 doktora koji su na raspolaganju pacijentima .

Ovaj tim stručnjaka pruža zdravstvene usluge pacijentima svih starosnih dobi od najmladjih do najstarijih kako gradjana i gradjanki Beograda, tako i Srbije i regiona.