MEDIGROUP MEDICINSKO OBEZBEĐENJE AERODROMA NIKOLA TESLA

Nazad

Privatni zdravstveni sistem MediGroup svim putnicima Aerodroma Nikola Tesla obezbeđuje medicinsku negu u slučaju potrebe za hitnim intervencijama, prihvatom bolesnika i putnika. MediGroup ambulanta opremljena je najsavremenijom medicinskom opremom u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima.

U skladu sa ICAO (International Civil Aviation Organization) propisima Aerodrom Nikola Tesla Beograd ima medicinsku službu.

Privatni zdravstveni sistem MediGroup svim putnicima Aerodroma Nikola Tesla 24 časa dnevno, u skladu sa evropskim i svetskim propisima, obezbeđuje medicinsku negu u slučaju potrebe za hitnim intrvencijama, prihvat i otpremu bolesnih putnika i preglede opšte prakse.

Ambulanta hitne pomoći je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom, u skladu sa svetskim standardima, dostupna svima.

Ambulanta hitne pomoći smeštena je u zgradi terminala i raspolaže sa dva vozila hitne pomoći.

MediGroup, privatni zdravstveni sistem nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Sistem čini osam domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalne ustanove - Specijalna bolnica sa porodilištem „Jevremova”, oftalmološka „Miloš klinika” koja je ujedno i Centar refraktivne hururgije, jedini u regionu i specijalna bolnica za dermatovenerologiju „Ioanna“. MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva u regionu.


Kontakt telefon ambulante hitne pomoći je:

(+381 11) 209 7333
(+381 64) 8485 298

 

E-mail: ambulanta@beg.aero